ДЕЛЕГАЦИЈА НА ВЛАДАТА ПОЛОЖИ ВЕНЕЦ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕТО НА ЖРТВИТЕ ОД ЗЕМЈОТРЕСOТ ВО СКОПЈЕ

Објавено во: Галерија