Содржини

Автопат Миладиновци - Штип
Галерија

Автопат Миладиновци - Штип

Целата траса е пробиена. Се работи на сите седум клучки, на сите мостови, асфалтирани се 22 километри од патот и половина од вкупните градежни работи се завршени. Над 800 работници и 320 градежни машини моментално работат на изградбата на овој пат.
Во завршна фаза е експресниот пат Велес - Штип (Кадрифаково)
Галерија

Во завршна фаза е експресниот пат Велес - Штип (Кадрифаково)

Во завршна фаза е експресниот пат Велес - Штип (Кадрифаково) во должина од 26 километри и инвестиција од околу 15 милиони евра.