Почитувани

Министерството за транспорт и врски Ве известува дека листата на превозници на кои им се доделени ЕКМТ - У6 е дадена во прилог. Превозниците ќе можат да ги подигнат ЕКМТ дозволите од вторник 29 јануари 2019 година, од 09:00 часот до 15:00 часот“.

Lista_Raspredelba_09.01_.2019_U6_.xlsx