Содржини

Конечна листа на распределени ЕКМТ дозволи и резервирани транспортни дозволи за превоз на стока за 2017 година.
Медиа Центар / Вести

Конечна листа на распределени ЕКМТ дозволи и резервирани транспортни дозволи за превоз на стока за 2017 година.

Превземете ја конечната листа на распределени ЕКМТ дозволи и резервирани транспортни дозволи за превоз на стока за 2017 година.
Резултати од Прелиминарната распределба на ЕКТМ дозволи за 2017 година
Медиа Центар / Вести

Резултати од Прелиминарната распределба на ЕКТМ дозволи за 2017 година

Во прилог ги објавуваме резултатите од Прелиминарната распределба на ЕКМТ дозволите за 2017 година.
Потпишан договорот за изградба на експресниот пат Штип - Кочани
Медиа Центар / Вести

Потпишан договорот за изградба на експресниот пат Штип - Кочани

Потпишан е договорот за изградба на експресниот пат од Штип до Кочани, објави денеска министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски при денешната посета на Штип.