Содржини

Започна со асфалтирање регионалниот пат Обршани - Боротино
Медиа Центар / Вести

Започна со асфалтирање регионалниот пат Обршани - Боротино

Започна асфалтирањето на регионалниот патен правец Обршани- Боротино, во должина од околу 4 километри.