Содржини

Сугарески: Во Македонија нема да се градат ниту кампови ниту станови за мигранти и бегалци, ВМРО-ДПМНЕ ја манипулира јавноста
Медиа Центар / Вести

Сугарески: Во Македонија нема да се градат ниту кампови ниту станови за мигранти и бегалци, ВМРО-ДПМНЕ ја манипулира јавноста

Во Република Македонија нема да се градат ниту кампови, ниту станови за мигранти и бегалци. Камповите и становите ги има само во валканата кампања на ВМРО-ДПМНЕ, вели министерот Сугарески во интервју за веб порталот Публикум.мк.