Почитувани,

Ве известуваме дека утре (петок, 9 февруари 2018 година) министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески ќе одржи работен состанок со директорот на Македонски Eнергетски Ресурси и градоначалниците на општините.

Предвидени се изјави за медиумите во 12:00 часот во просториите на Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија - ЗЕЛС.

Покануваме новинари, сниматели и фоторепортери со цел проследување на настанот и информациите до пошироката јавност.

  Со почит,

  Министерство за транспорт и врски