Почитувани,

На 11 јануари 2018 година, ( четврток)  министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов ќе извршат увид во реконструкцијата на наплатната станица Сопот (на автопат Скопје –Велес, наплатна станица пред Велес )

Изјави се предвидени во 13 часот пред наплатната станица Сопот.

Покануваме новинари, сниматели и фоторепортери со цел проследување на информациите до пошироката јавност.

  Со почит,

  Министерство за транспорт и врски