Ве информираме дека на 30 ноември во 11 часот, во просториите на ЕУ Инфо Центарот, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, ќе се обрати на настанот по повод завршување на изработка на проектната документација за изгардба на железничка линија од Кичево до Лин, Република Албанија.