Содржини

Огласна Табла / Испити

ИСПРАВКА : Полагање на испитот за добивање на сертификат за учество на возачите во меѓународниот патен сообраќај

ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТOТ ЗА ДОБИВАЊЕ СЕРТИФИКАТ ЗА УЧЕСТВО НА ВОЗАЧИТЕ ВО МЕЃУНАРОДНИОТ ПАТЕН СООБРАЌАЈ КОЈ Е ЗАКАЖАН ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА 28/11/2016 ВО 08:00 ЧАСОТ Е ОТКАЖАН