Почитувани,

Ве известуваме дека денеска (среда, 29 ноември 2017 година) во 12:30 часот, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески ќе оствари средба со директорот на АД за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор.

Предвидена е изјава за медиуми во 13:00 часот во просториите на АД за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор.

Покануваме новинари, сниматели и фоторепортери со цел проследување на информациите до пошироката јавност.

  Со почит,

  Министерство за транспорт и врски