Ве известуваме дека утре (понеделник, 04 декември 2017 година) министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески ќе одржи прес конференција на тема Буџет за 2018 година.

Прес конференцијата ќе се одржи во медиа центарот во Владата на Република Македонија со почеток во 11 часот.  

Го покануваме Вашиот медиум да го проследи настанот.

  Со почит,

  Министерство за транспорт и врски