Издвоени проекти

Изградба на експресниот пат Велес - Кадрифаково

Во тек е изградба на експресниот пат Велес-Кадрифаково во должина од 25,9 км. Инвестицијата е вредна 14,6 милиони евра. Патот се гради во три фази.
Владо Мисајловски
Министер за транспорт и врски
ВЕСТ НА ДЕНОТ
Заврши реконструкцијата на 64 мостови на Коридор 10.